Frezen met een schrobfrees

Frezen zijn erg belangrijk voor tijdens het klussen en brengen diverse voordelen met zich mee. Zo ook de schrobfrees. Een schrobfrees is gemaakt door verschillende merken, zoals de modellen die beschikbaar zijn op de site van Euromec. De HM schrobfrezen van Euromec zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Zo kunt u deze gebruiken voor het uitvoeren van zware freesbewerkingen, waarbij er sprake is van een grote afname. DE schrobfrees ie een product dat draait met de rechterklok, en is daarnaast geschikt voor verschillende toepassingen. Op het moment dat u een frees besteld bij Euromec krijgt u een product dat van de hoogste kwaliteit is, en daarnaast een lange levensduur heeft. Kortom, geschikt voor veel situaties.

Toepassingen

Er zijn dus diverse toepassingen waar u de frezen voor kunt gebruiken. Zo kunt u de HM schrobfrees gebruiken voor een Z=3 toepassing waarbij de zij en onderkanten van de frees snijdend zijn. De schrobfrees is ook te gebruiken voor andere frees werkzaamheden waarbij er met een hoge doorvoersnelheid gewerkt moet worden en ook met een betere afwerking. Denk bijvoorbeeld maar aan spaanplaat, MDF, kunststof, maar ook diverse plaatmaterialen op CNC en handbovenfreesmachines.

Bestellen

De schrobfrees is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor de positieve of negatieve frees, of kunt u voor een van de rechtse modellen kiezen. Bij het werken met schrobben is het vaak handig een goede bovenfrees en een goede spantang te hebben. Al deze producten kunt u bestellen bij Euromec. Op de site kunt u eenvoudig aangeven in welke categorie u op zoek bent naar een product en vervolgens kunt u hierin het aanbod bekijken. Kies bijvoorbeeld voor een zaagblad, een freud zaagblad, of heeft u liever een van de freeskoppen. Euromec bied nog meer producten aan. Zo kunt u ook kiezen voor een boven of onder frees, of een van de vele andere producten. Het volledige aanbod kunt u bekijken en bestellen op de site van Euromec.nl