Tips voor kleine sinterklaascadeautjes voor je kind

Het is weer bijna sinterklaas en dat betekent dat de schoentjes binnenkort weer worden gezet! Maar, wat ga je er dit jaar in stoppen? Afhankelijk van de leeftijd van je kind is het schoen zetten een ritueel waar je thuis waarschijnlijk niet omheen kunt, maar soms is het lastig om iets leuks te bedenken om erin te stoppen. Daarom krijg je hier enkele tips. Bekijk ze gauw!

Een pakketje met lekkers

Maak een klein pakketje met allerlei lekkere dingen erin. Denk bijvoorbeeld aan kruidnoten, pepernoten, een stukje chocolade en sinterklaasschuimpjes. Een slim cadeautje om de schoenzetperiode mee te starten!

Een leuke gadget

Wist je dat een mini drone tegenwoordig nog geen twee tientjes kost? Wij ook niet, maar nu wel! Er zijn ontzettend veel leuke gadgets te vinden die ook ideaal zijn om in de schoen van je kind te stoppen. Zeker het overwegen waard dus!

Raamstickers Sinterklaas

Raamstickers? Ja, raamstickers Sinterklaas! Met deze ontzettend leuke stickers kan jouw kind de ramen van zijn of haar kamertje, of misschien zelfs die van het hele huis, beplakken. Zo ziet het er allemaal extra feestelijk uit. Dat zal hij of zij leuk vinden!

Een klein bordspel

Niets is leuker dan gezellig samen een spelletje spelen. Daarom is een klein bordspel bij uitstek een goed sinterklaascadeau, zeker wanneer jullie het daarna samen gaan uitproberen! Het wordt dan ongetwijfeld een feestje wanneer jullie allen gezamenlijk het spel spelen.

Geef iets passends!

Met het bovenstaande lijstje lukt het je vast om geschikte cadeautjes uit te zoeken, maar misschien kom je er soms alsnog niet helemaal uit. In dat geval is het belangrijk om te onthouden dat het niet een groot of bijzonder cadeau hoeft te zijn, zolang het maar bij je kind past zullen zij het ongetwijfeld kunnen waarderen. Succes!