Een uitstekend administratiesysteem!

Administratiesysteem

Ik heb het perfecte administratiesysteem gevonden. Sinds kort hebben mijn man en ik een eigen rijschool en dat gaat als een speer! Daar zijn wij uiteraard hartstikke blij mee omdat auto’s en mensen iets mogen leren, allebei onze passie is.

Tot nu toe krijgen wij per maand steeds 2 a 3 leerlingen erbij en is ons slagingspercentage 96%. Waar wij super trots op zijn. Alleen wanneer er steeds meer leerlingen komen en gaan. Komt daar ook een hoop administratie bij kijken. Iets waar wij steeds minder tijd voor krijgen en ook minder tijd aan willen besteden.

Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een handige software samenstelling voor onze boekhouding. Na een tijdje kwamen wij uit op de website van offective.nl. Zij bieden een handig pakket om facturatie mee te verwerken. Waarmee je altijd een direct en duidelijk overzicht hebt van hoe jouw bedrijf ervoor staat.

Hoe zit het in elkaar

Ook is het zo ontworpen dat je kunt kiezen om een of meerdere formule’s te gebruiken. Wat het weer extra makkelijk maakt om mee te kunnen werken. Zij hebben het zo gemaakt dat iedereen er gemakkelijk mee kan werken en het natuurlijk gebruiksvriendelijk is.

Na onze proefperiode zijn wij gelijk een samenwerking aangegaan en kunnen wij het iedereen aanraden!

Administratiesysteem