Soorten fornuizen voor de horeca

horeca gasfornuis kopen

Een horeca gasfornuis kopen is een ander lastig naderden. Dan heb je net gekozen voor een gasfornuis, en dan? Bij de gasfornuizen Voor de de horeca heb je namelijk nog meerdere soorten gasfornuizen waar je uit kan kiezen. Zo heb je grote modellen met meerdere pitjes, kleien modellen met minder pitjes of een tafelgasfornuis model. Deze laatste soort heeft vaak maar 1 pitje en wordt ook zelden gebruikt maar kan wel handig zijn om te hebben. 

Multifunctionele oven

Voor een grote horeca met veel ruimte zou je kunnen kiezen voor een gasfornuis met een oven. Deze professionele horeca oven heeft meerdere functies en wordt vaak gekozen voor grote horeca keukens. Door het gebruik van het multifunctionele fornuis is het mogelijk meerdere maaltijden tegelijk te bereiden.      

horeca gasfornuis kopen

Leasen van een gasfornuis 

Naast het horeca gasfornuis kopen is er ook de optie een gasfornuis te huren. Dit kan om verschillende redenen gedaan worden. Zo kan het zijn dat de horeca later wordt omgebouwd naar een hele andere onderneming of het tijdelijk behoud en doorverkopen er van. Zo hoef je ook niet in één keer een groot bedrag te investeren in een fornuis maar kan je maandelijks deze huren.