Een spoedcursus zakelijk Duits doen

Spoedcursus zakelijk Duits

Het Duits is de officiële taal van Duitsland, Oostenrijk en Liechtenstein en een van de officiële talen van Zwitserland, Luxemburg, België, Denemarken en Italië. Deze taal is de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie. Dus waarom moet jij nou een spoedcursus zakelijk Duits gaan volgen en Duits gaan leren?

Werk

Als je Duits beheerst, heb je veel groter aanbod op de arbeidsmarkt. Duits is de meest gesproken moedertaal in de Europese Unie, dus met Duits wordt je arbeidsmarkt zes keer groter. Ook heb je met Duis meer kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt, omdat iedereen Engels, maar niet iedereen Duits spreekt. Ook is Duitsland onze belangrijkste handelspartner, dus je zult makkelijker aan werk komen als je de Duitse taal beherst.

Spreken

Met Duits kun je in over de hele wereld werken en je kunt je overal verstaanbaar maken. Duitsers zijn namelijk overal te vinden. Duits is daarom een vereiste bij veel banen in de toeristische sector in landen als Spanje of Italië. Gelukkig is Duits voor Nederlanders heel makkelijk om te leren en te spreken. De Duitse taal lijkt wel op onze taal, dus we vinden het veel makkelijker om Duits te spreken dan bijvoorbeeld Frans of Spaans.