Goed controleren van de scriptie

Van een vriend kreeg ik de tip om deze site eens uit te proberen. Ik moet over een week mijn definitieve versie van mijn scriptie in leveren en was nu nog bezig met de laatste puntjes op de i te zetten. Naast wat peer reviews wilde ik ook graag dat iemand mijn spelling en grammatica wilde controleren, maar ik kon hier helaas niemand voor vinden. Ik kreeg deze site als tip en ben helemaal fan!
Scriptie
Snelle controle
Controleren scriptie was het helemaal top. Ik stuurde mijn scriptie op en kreeg al snel een reactie terug met mijn originele bestand plus alle aantekeningen en opmerkingen. Ik had nog veel meer slordigheidsfouten en stijlfouten dan dat ik dacht. Met aantekeningen met uitleg was het heel eenvoudig om dit snel aan te passen en zo mijn scriptie helemaal te optimaliseren. Het is fijn om een scriptie in te leveren en te weten dat het qua spelling en grammatica zeker goed zit.

Het is zonde om niet te slagen voor je scriptie of een lager cijfer te krijgen vanwege zoiets simpels als de netheid van de spelling en grammatica. Zorg dat het om de inhoud gaat en laat je scriptie hier heel makkelijk eerst controleren voordat je hem inlevert.