Een fysiotherapeut in Utrecht die zijn vak verstaat

De fysiotherapeut in Utrecht heeft mijn nekklachten weggehaald. Omdat ik zo erg blij ben dat ik niet meer zoveel last en pijn heb, wilde ik graag mijn complimenten achter laten op dit blog. Er zijn zoveel mensen met rug en of nekklachten die hier gewoon mee blijven doorlopen (net als ik), dit is echt zonde want je kunt hier echt wat aan laten doen (in de meeste gevallen).

Eigenlijk zonder reden begon ik erg vaak last te krijgen van hoofdpijn. Direct geef je dit de schuld aan stress of vermoeidheid. Maar als naar maanden de klachten niet weg zijn, dan ga je je toch een beetje zorgen maken. In mijn geval werden de klachten steeds erger en toen ben ik naar de huisarts gegaan. 

fysiotherapeut Utrecht

Het werd erger door een verkeerde houding

De huisarts heeft mij doorgestuurd naar de fysiotherapeut in Utrecht. Hier bleek dat er spieren zijn vast te komen zitten en dat ik door de verkeerde houding die ik aannam, het probleem alleen maar aan het verergeren was. Toen er hierover met mij werd gesproken, klonk het voor mij allemaal erg logisch. Maar het was wel even pittig om een goede houding aan te leren nemen. Je wilt die pijn niet voelen dus je wil je hier op aanpassen zodat je denkt dat de pijn minder wordt. Nu heb ik alles weer onder controle dankzij professionele hulp.