Ga voor een Re-Balanced arrangement bij Thermen

Re-Balanced arrangement

Benieuwd wat een Re-balanced arrangement voor u kan doen. Heeft u de laatste tijd erg hard gewerkt? Of heeft u er gewoon een stressvolle periode opzitten? Dan kan het lichaam soms even helemaal uit balans raken. Zo hebben veel mensen tijdens een stressvolle periode bijvoorbeeld moeite met slapen. Hoe u uw lichaam na zo een periode het snelste weer in balans krijgt? Door middel van een Re-Balanced arrangement van Thermen. Thermen Nijmegen is een groot saunacomplex met verschillende sauna’s en baden. Een sauna klinkt natuurlijk al ontspannend genoeg, maar bij Thermen Nijmegen hebben ze nog veel meer te bieden waardoor jij echt eens helemaal kunt ontspannen. Het Re-Balanced arrangement is slechts €62,95 voor één persoon en €118,00 voor twee personen.

Baden

Hoe ziet het Re-Balanced arrangement eruit?

Als u voor het Re-Balanced arrangement kiest dan kan u in ieder geval de hele dag gebruik maken van alle sauna’s en baden. Er zijn meerdere malen per dag löyly’s (opgietingsrituelen in de sauna) waar u ook deel aan kunt nemen. Zodra u het complex binnenkomt krijgt u koffie of thee met daarbij iets lekkers. Bij het arrangement hoort een Lomi Lomi massage. Deze massage duurt 25 minuten en zorgt ervoor dat uw lichaam weer helemaal rustig wordt. De massage bestaat uit vloeiende bewegingen waardoor spanningen in uw lichaam vrijkomen. Als u kiest voor het Re-Balanced arrangement dan krijgt u ook de keuze uit een massagefauteuil of een snelbruiner. Na afloop van het arrangement heeft Thermen ook nog een kleine attentie voor u.

Hotstone massage

Het Re-Balanced arrangement is een ontzettend goede keuze

Dit arrangement is een erg goede keuze als u echt even tot rust moet komen. Het hele arrangement is zo ingericht dat u en uw lichaam weer in balans komen. Vandaar ook de naam Re-Balanced. Als u denkt niet genoeg te hebben aan alleen een sauna dan verwachten wij dat dit arrangement wel zal voldoen!