Supply chain vacature Amsterdam ideaal voor jou

supply chain vacature Amsterdam

Altijd al willen werken in de logistiek dan is er nu een gloednieuwe vacature verschenen. Bij deze supply chain vacature Amsterdam maak je veel kans op een baan waar je goed kan doorgroeien. Je kunt dus als manager aan de slag gaan bij een groot transportbedrijf. Als manager moet je op veel verschillende dingen letten en ben jij eigenlijk de onmisbare spil in het team. Er ligt dus ook een bepaalde druk op je en er wordt veel van je verwacht als je zo een functie bekleed.

Manager binnen de organisatie

Binnen de organisatie is het nodig om structuur aan te brengen vooral in de transportwereld en de logistiek. Als manager ben jij dus ook verantwoordelijk voor het aansturen van het personeel en een belangrijke schakel in de gang van zaken. Je hebt ook de kans dat alle dagelijkse problemen worden neergelegd bij jou en zo wordt het dus wel een stuk vervelender voor jou om je volledig te richten op het aansturen. Hier moet je wel bestand tegen zijn.

Gelijk starten

Je kunt gelijk starten met de baan zodra je wordt aangenomen. De organisatie heeft namelijk op zeer korte termijn meer mensen nodig. De nieuwe manager wordt ook gelijk ingewerkt en gebruikt om bepaalde processen soepeler te laten verlopen.