Een BHV cursus volgen vlakbij Eindhoven? Ga naar G4S

Ben je ondernemer, of een betrokken medewerker, en wil je voor het welzijn van jezelf, je bedrijf en je omgeving kunnen zorgen? Dan is het volgen van een BHV cursus een ideale oplossing. Bij G4S Training & Safety kun je een van de vele standaard BHV cursussen volgen, op een geschikte locatie waar je ook echt leert je theorie in de praktijk te kunnen gebruiken. Wil je voor deze cursus niet zo ver hoeven reizen? Dan is dat geen enkel probleem, want de een van de trainingslocaties ligt in Son en Breugel, op een steenworp afstand ten noorden van Eindhoven. Deze locatie is eenvoudig te bereiken vanuit verschillende snelwegen en met het openbaar vervoer.

Trainingen en cursussen

Bij de G4S Training & Safety bhv cursus eindhoven worden verschillende BHV cursussen gegeven. Je kunt hier de basiscursus volgen om je eerste BHV diploma te behalen, dit certificaat verlengen door je herhalingscursus te volgen en je kunt hier jezelf hogerop leren door een cursus op het gebied van Ploegleider of Hoofd BHV Operationeel. Naast BHV gespecialiseerde cursussen worden er op de locatie in Son in Breugel ook cursussen gegeven op het gebied van brandbestrijding, beveiliging en de industriële sector. Daarnaast kun je cursussen volgen voor het werken met gevaarlijke stoffen en crisismanagement.

Realistische trainingen

Een BHV cursus draait om het inzetten van je kennis op de werkvloer. Daarom kun je op deze locatie de praktijk leren in realistische settings en omgevingen, zodat je ook echt weet wat je moet doen in het geval van een noodgeval. In Son en Breugel zijn er onder andere blusbanen, poederbanen, bluscarrousels, een autobrand-opstelling en een observatieruimte voor de cursus Hoofd BHV beschikbaar om ervoor te zorgen dat je zeker weet wat je moet doen in jouw functie als (Hoofd/Ploegleider) BHV. Wil je je kennis en ervaring op het gebied van BHV verbeteren, kom dan een BHV cursus in Son en Breugel vlakbij Eindhoven volgen bij G4S Training & Safety.