Een trendy betonlook muur in jouw woonkamer

Wil je een trendy betonlook muur in jouw woonkamer, slaapkamer of badkamer? Dan is beton cire ideaal voor jou. Zonder verbouwen of verplaatsen kun je snel en gemakkelijk een nieuwe inrichting van je kamer krijgen. Beton cire kopen kan via de website van Betonstunter, die veel verschillende kleuren verf aanbiedt. Je kunt ervoor kiezen om 1 muur te verf in een kamer, maar je kunt ook een vloer verven, een plafond, of een woonaccessoire. Het maakt ook niet uit wat voor soort ondergrond onder de verf zit, het kan glad zijn of ruw. Een luxe betonlook kun je in een paar hebben in jouw woning!

Een nieuw interieur door beton cire

Betonlook verf is de nieuwe trend op het gebied van woninginrichting. Elke kleur heeft namelijk een andere stijl in jouw woning en het is dus ook anders in elk huis. Lichte kleuren worden het vaakst gekozen door de klanten, omdat daardoor een kleine woning veel groter lijkt. De warme aarde tinten zijn ook erg geliefd. De meeste klanten verven het liefst hun muren met de verf om zo bijvoorbeeld de slaapkamer of kledingkamer een andere inrichting te geven, maar er zijn ook klanten die hun badkamer een make-over geven. Om te kijken welke kleur passend is bij jouw woning, kun je door middel van de kleurenstaal de kleuren vergelijken in jouw kamers.

Kalkverf in elke kleur denkbaar 

Kalkverf kopen kan in elke kleur denkbaar. Of het nu paars is, zwart, geel of oranje: elke kleur is verkrijgbaar via de website van Betonstunter. Omdat de kalkverf bestaat uit water, en geen chemische middelen, is de verf snel aan te brengen en sneldrogend. Als je niet precies weet welke kleur nu passend is bij jouw slaapkamer, badkamer, of woonkamer, kun je een proefpakket bestellen via de website. Zo kun je zelf thuis de kleuren vergelijken op de muren en kijken welke kleur het beste past bij jouw interieur. Als je meer informatie wilt over de verf, of als je nog vragen hebt over de kleuren, kun je het beste contact opnemen met de klantenservice via de website!