Geen afval bij een bekisting

betonplex maten

Het zagen van betonplex voor de bekisting kan zorgen voor veel afval, natuurlijk is dit zonde om weg te gooien. Met betonplex maten voor je bekisting, laat je het hout op maat maken zodat je geen afval hebt. Tevens is het ideaal als je niets hoeft te zagen, maar direct kunt beginnen met de bekisting in elkaar te zetten om de betonconstructie te maken. Kenmerkend voor de platen is de gladde laag.

betonplex maten

Stevige beplating

Betonplex platen staan ook bekend omdat ze zo stevig zijn, de buitenste laag is mooi glad zodat je deze ook voor andere bouwwerken kunt gebruiken. Je kunt dan denken aan het dak van een konijnenhok, je hoeft dan alleen de plaat af te werken en je hebt een zeer stevige en veilige oplossing. Hierbij heb je ook de keus uit verschillende diktes om te gebruiken.

Ook in verschillende lengtes

Welke betonplex maten je ook nodig hebt, bij multiplexoutlet.nl ben je aan het goede adres. Verschillende lengtematen, breedtematen en dikes van de platen zijn te koop, voor welk doel je de platen ook gebruikt je vindt altijd een geschikte maat. Houdt wel rekening met de  constructie die je voor ogen hebt, een plaat om verdiepingsvloer te maken moet dikker zijn als een eenvoudige bekisting voor een uitbouw.