Genieten van ons houten zwembad

Eindelijk kunnen wij gaan genieten van ons houten zwembad. Dit bracht mij op het idee om mijn bericht achter te laten op dit blog. Omdat ons hele gezin bestaat uit echte waterratten, hebben mij man en ik de vakantie maar eens overgeslagen om ervoor te zorgen dat wij dit aankomende zomer lekker in onze eigen tuin kunnen gaan vieren. Door wat te gaan oriënteren op het internet kwam ik terecht op de website van: bodyfit.nl. Hier trof ik vele voorbeelden aan waar ik erg blij van werd. Toen mijn man die dag uit zijn werk kwam heb ik hem direct deze website laten zien.

houten zwembad

Genieten, ook op de koelere dagen

hier stond veel informatie over het houten zwembad dat wij erg graag wilden aanschaffen en dat besloot ons om direct contact op te nemen met dit bedrijf. Ik ben erg vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg alle antwoorden op mijn vragen. 

Twee weken geleden is onze wens uitgekomen en tevens hebben wij ook een overkapping laten plaatsen door dit bedrijf. Hierdoor kunnen wij op de wat koelere dagen ook gewoon lekker zwemmen omdat de overkapping de warmte binnenhoudt. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.