Gevelbekleding om mijn huis op te knappen!

gevel

gevelVandaag ga ik het hebben over gevelbekleding. Dit ga ik doen omdat ik zelf vindt dat ik wel een mooi huis heb. Ik kwam alleen wel tot de conclusie dat mijn huis er wel steeds wat ouder uit begint te zien. Ik wilde mijn huis een beetje opknappen en daar ga ik het vandaag over hebben.

Ik vond mijn gevels er vooral erg oud uitzien en daarom ben ik opzoek gegaan naar gevelbekleding. Ik zag een tijdje geleden al dat mijn buurman dit ook gedaan had en zijn huis zag er meteen weer een stuk nieuwer uit. Ik heb hem daarom gevraagd door wie hij dit had laten doen en hij vertelde me dat hij dit had laten doen door NPI en dat hij zelfs tien jaar garantie had gekregen!

De waarde van mijn huis is enorm gestegen!

Toen ik op de site uitkwam kwam ik al snel bekleding tegen die ik wel wilde hebben. Ik besloot deze vervolgens te bestellen. Op de site las ik ook dat de waarde van je huis aanzienlijk stijgt op het moment dat je de bekleding voor de gevels laat vervangen. Ik ben er inmiddels achtergekomen dat dit waar is want de waarde van mijn huis is echt gestegen.