Infrarood sauna

Infrarood sauna

In het verleden ging ik regelmatig naar de infrarood sauna bij een wellness centrum. Ik vond het heerlijk om een dagje of paar uur te genieten van de warme baden en heerlijke sauna’s. Maar eerlijk is eerlijk, de entree van een sauna is best duur en dan drink en eet je daar nog wat en voor je het weet, ben je veel geld kwijt. Daar wilde ik dus een oplossing voor zoeken en die vond ik bij Bodyfit. Zij verkopen namelijk sauna’s!

Temperaturen

Eigen infrarood sauna

Op het moment dat ik besloten had dat ik een eigen sauna wilde hebben, was ik ook met mijn tuin bezig. Ik had vlak daarvoor namelijk een bubbelbad voor in mijn tuin gekocht en die wilde ik natuurlijk een mooie plaats geven onder een afdakje. Dus ik was mijn tuin aan het verbouwen. Ik vond het een leuk idee om de sauna ook in de tuin te plaatsen. Zo had ik een soort van eigen sauna tuin. Ik had gelukkig een ruim tuinhuisje waar ik eigenlijk niet veel mee deed. Na het een en ander opgemeten te hebben, wist ik wat er wel of niet zou passen.

Voordelig

Op de site van Bodyfit verkopen ze verschillende sauna’s. Een Infrarood sauna bestellen paste perfect in mijn tuinhuisje. Ik zou dan zelfs nog wat ruimte overhouden, zodat ik een soort voorruimte zou hebben, waar ik bijvoorbeeld mijn badjas op zou kunnen hangen en slippers neer kon zetten. Zo leek het echt een echte sauna. Zo gezegd zo gedaan. De sauna hebben wij besteld en al snel werd hij keurig thuis geleverd. Toen moesten wij alleen nog de tuin afmaken en de sauna monteren. Gelukkig was dit niet moeilijk omdat er een duidelijke handleiding bij zat. En nu geniet ik heel vaak van mijn eigen tuin met sauna en bubbelbad. Het is echt geweldig om dit thuis te hebben.