Financial interimmer worden? Dit zijn de voordelen

freelancer

Je bent een financieel professional en nu denk je erover om aan de slag te gaan als financial interimmer. Alleen weet je nog niet zeker of dit wel iets voor jou is. In dit artikel vertellen we je daarom meer over de voordelen van het werken als financial interimmer.

Een kijkje in de keuken

Een groot voordeel van het werken als financial interimmer is het feit dat je bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kunt nemen. Zo kom je erachter hoe het bij verschillende bedrijven werkt en hier leer je natuurlijk ontzettend veel van. Ook ontdek je wat jij wel en niet leuk vindt, zodat je in de toekomst wellicht een vaste baan kunt vinden die echt bij jou past.

Groot netwerk

Omdat je als financial interimmer bij verschillende bedrijven zult werken, ontwikkel je ook een groot netwerk. Dit kan in de toekomst altijd goed van pas komen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe baan of als je voor jezelf gaat beginnen.

Veel persoonlijke coaching

Als je via een detacheringsbureau als interim professional aan de slag gaat krijg je vaak veel persoonlijke coaching. Hier leer je ontzettend veel van, waardoor je jezelf echt ontwikkelt als professional.