Platgetrapte kauwgom op de vloer!

Tegelvloeren zijn duurzaam en makkelijk schoon te maken maar kauwgom laten verwijderen is een plakkerig en vervelend klusje. Er zijn verschillende strategieën die u kunt gebruiken maar allen hebben ze nadelen. Zo kan het gebruik van een schraper putjes of krassen op de vloer maken. Of wellicht werkt pindakaas vanwege de olie, maar dit kan vlekken nalaten! Dus is het nu tijd om de minst agressieve manier van aanpak!
download-2

Kauwgom laten verwijderen met hete stoom

Een milieuvriendelijke manier van werken gebeurt met de stoomtechniek bijvoorbeeld van SteamPLUSS: draagbare stoom reinigers en stoom vacuüm-systemen die zijn opzettelijk ingesteld voor snel gemakkelijk verwijderen van kauwgom uit harde oppervlakken en tapijten.
Deze hoge druk stoom reiniger warmt water op tot 150 °C . Zo wordt 85% van het water omgezet in stoom wat dit zorgt voor het smelten en oppakken van kauwgom in enkele seconden. Dit geeft een verbazingwekkend eindresultaat, zonder gebruik van chemicaliën en met een minimum aan waterverbruik.  Tegels en andere oppervlakken worden niet aangetast. Ook het gevreesde witte plekje is meteen weggewist.